Přihlášení přes Google nebo Apple

Aktualizováno 2026-08-24

Místo psaní e-mailu a hesla se můžeš přihlásit nebo zaregistrovat účtem Google nebo Apple. Oba fungují stejně a oba najdeš na webu i v aplikaci:

  • Pokračovat přes Google a Pokračovat přes Apple - na webu i v aplikaci, na obrazovkách přihlášení a registrace.
  • Přihlášení přes Apple je jen na iOS. Na Androidu použij Google nebo e-mail a heslo.

Registrace

Postup je u obou poskytovatelů stejný:

  1. Zvolte Pokračovat přes Apple nebo Pokračovat přes Google.
  2. Vyberte účet, který chcete použít, a schvalte přístup.
  3. Poprvé se zeptáme na jednu rychlou otázku - zda se registrujete jako cvičící (sledujete vlastní trénink), nebo trenér (vedete klienty). Vyberte možnost a potvrďte.
  4. Hotovo - jste na svém přehledu. Vaši e-mailovou adresu už ověřil poskytovatel, takže nemusíte nic dalšího potvrzovat.

Účet nevytvoříme, dokud na tuto otázku neodpovíte, takže nic nezůstane nedodělané, pokud změníte názor. Heslo nenastavujeme - pokaždé se přihlašujete přes Google nebo Apple.

Máte už účet s e-mailem a heslem?

Co se stane dál, závisí na tom, jak se ten účet přihlašuje dnes.

Pokud má heslo, musíme před propojením vědět, že účet patří tobě. Zadej jednou heslo ke svému účtu hi.fitness - na webu nebo v aplikaci - a poskytovatel se k němu připojí. Od té chvíle tě to tlačítko přihlásí rovnou.

Pokud heslo nemá - založil jsi ho přes Google nebo Apple, případně ti ho připravil trenér a nikdy jsi ho nedokončil - na nic se neptáme. Poskytovatel už adresu potvrdil, což je stejný důkaz jako náš potvrzovací e-mail, takže účty propojíme a přihlásíme tě. Právě díky tomu je přidání Apple k účtu Google, nebo návrat po smazání a novém založení účtu Google, jediné klepnutí.

Propojení druhého způsobu později

Nemusí to být při přihlašování. Nastavení > Způsoby přihlášení propojí Google nebo Apple s účtem, ke kterému už jste přihlášeni, a odpojí to, co už nepoužíváte. Zaregistrujte se přes Apple a Google tam přidejte třeba o měsíc později - obě tlačítka pak otevřou stejný účet.

Apple a Skrýt můj e-mail

Při přihlášení přes Apple vám Apple nabídne možnost Skrýt můj e-mail. Pokud ji zvolíte, sdílíte místo své skutečné adresy soukromou přeposílací adresu ve tvaru [email protected] a Apple vám naši poštu přeposílá do vaší skutečné schránky.

Tato přeposílací adresa je jediné, co hi.fitness vidí, a zobrazí se jako váš e-mail v Nastavení. Vypadá jako náhodný řetězec a tak to má být - je to funkční adresa a přihlašování běží normálně.

Jedna věc stojí za zmínku: protože vidíme vždy jen přeposílací adresu, neshoduje se s účtem vedeným na vaši skutečnou adresu. Pokud už účet s heslem máte a chcete k němu později přidat i přihlášení přes Apple, zvolte sdílení skutečné adresy místo jejího skrytí.

Odstraňování problémů

  • Zadáš heslo a my odpovíme, že se účet přihlašuje přes Google nebo Apple - ten účet vznikl u poskytovatele a nikdy vlastní heslo neměl. Použij tamto tlačítko, nebo si heslo nastav přes Zapomenuté heslo? na přihlašovací obrazovce.
  • „Nesprávné heslo" při propojení - jde o heslo k tvému účtu hi.fitness, ne ke Googlu nebo Apple. Nepamatuješ si ho? Resetuj ho přes Zapomenuté heslo? na přihlašovací obrazovce a zkus to znovu.
  • Po registraci přes Apple se jméno zobrazuje jako „User" - Apple sdílí vaše jméno jen úplně poprvé, kdy hi.fitness autorizujete, a podruhé už ho nepošle. Pokud tedy účet smažete a přes Apple se zaregistrujete znovu, může nový účet začít se zástupným jménem. Otevřete Nastavení a jméno si tam opravte - je to na chvilku a stane se to jen jednou.
  • Nevidíš tlačítko Apple? Na webu je nad Googlem, na stránkách přihlášení a registrace. V aplikaci vyžaduje iOS 13 nebo novější. Na Androidu použij Google nebo e-mail a heslo.